FINISH YOUR BREAKFAST

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 135 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Finish Your Breakfast. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 17:40 Als ik alleen nog maar 13,00 had op zak voordat ik voor altijd geen geld meer heb, zou ik het spenderen aan een down south. Het is gwn perfect. Ik wil nooit een andere kip met wafel proberen.
12 aug 2022 om 0:23 Ik had de "In da club" met een verse jus de orange. Het was erg lekker.
28 jul 2022 om 16:17 Lekker vers en warm.
7 jul 2022 om 13:45 Vandaag besteld bij jullie en het was echt heerlijk. Bovenverwachting. Normaal ben ik niet snel onder de indruk van fried chicken in Nederland maar deze burger was het! Goed op smaak, lekker spicy, veel kip & krokant zoals je verwacht geen slappe hap
26 jun 2022 om 9:20 Het was ok maar alleen de verhouding kip en krokant was 2 much.Ik hou van de krisp maar het mag minder. veel te prijzig naar mijn mening.Verder had ik idee dat er suiker in de jusdorange zat. net een voldoende. Jaar geleden Mss volgend jaar weer!
25 jun 2022 om 20:15 Geweldig. Ik zou alleen maar de down south elke dag willen eten als ik onbeperkt geld had. 100000% mijn geld waard.
18 jun 2022 om 17:47 Was heerlijk
2 jun 2022 om 14:32 Heerlijk! Ga zo door guys Zeker volgende bestelling waard.
1 mei 2022 om 14:01 The food was amazing. Will be ordering again.
16 apr 2022 om 18:53 mijn bezorgtijd werd steeds verlengd. 11 minuten en daarna +8 minuten en toen gepauzeerd en vervolgens weer 10 min. Ik heb down south+spicy besteld en het vlees kwam verbrand en was smaakloos en de patat was niet te eten. Ik bestel hier nooit meer.
13 apr 2022 om 17:41 The quality of ingredients is high, however the food is very heavy. For this reason I don’t think I will reorder again this product, would be great to have more healthy/light options
17 feb 2022 om 15:27 De hamburger was erg lekker, wel veel hahaha En de verse jus de orange was ook heerlijk.