FINISH YOUR BREAKFAST

FINISH YOUR BREAKFAST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 63 beoordelingen
3 mrt 2021 om 17:41 Was echt super nice. Werd binnen drie kwartier bezorgd en was super lekker. Echt een aanrader. Hele vrolijke bezorger en leuke tekst op de bestelling!
3 mrt 2021 om 12:45 Food was amazing! I ordered the spicy chicken menu with sweet potatoe fries and chicken and waffle menu. As my advice and opinion there is only one point of improvement and that was the Mac&cheese it suppose to be creamier but apart from that everythi
26 feb 2021 om 17:56 Zulke heerlijke kip en sweet potato fries eet je NERGENS anders. Zó crispy, zó vol smaak en zó verslavend... eet met mate, want je krijgt GOED waar voor je geld. Zoveel lobi naar FYB!!!!
20 feb 2021 om 14:24 I was blind but now i can see! Heerlijke burger met heerlijk krokante kip! Ik vind zoete aardappelfriet normaal niet zo lekker, maar was erg positief verrast. Helaas zijn ze alleen overdag open en niet voor avondeten, maar heerlijk gegeten :)
19 feb 2021 om 15:37 I love it. Bestel er wekelijks. Pancakes are made with love I can feel it. En de zoete patatjes en de aardappelen zijn een must. En ze laten altijd een super lief berichtje achter. So so lobi :)
18 feb 2021 om 14:50 Delicious food and heavy portions for a reasonable price! The burger is just amazing
13 feb 2021 om 20:32 As always very tasty, quick delivery and warm food. Portions are so heavy that we managed to eat twice today
7 feb 2021 om 12:42 Lekkerste fried chicken die mijn gezin en ik ooit hebben geproefd. Vaste klanten. Vooral de fried chicken en sweet potato fries zijn voor mij echt vaste prik. Zo blij dat de bezorging gewoon doorgaat tijdens corona. Kan niet leven zonder al dat lekkers!!!
4 feb 2021 om 20:32 Echt lekker gegeten. Alles was warm, chicken was echt crunchy & tasty. Aanrader!
4 feb 2021 om 17:20 Top, vlot geleverd en goede smaak en prijs.
27 jan 2021 om 15:02 Deze plek is lobbie man. Die Fried chicken burger..man man man, meer van dit in Almere als je blieft! Echt perfect als je met een kater wakker wordt, of gewoon zin hebt in goed eten. A++
23 jan 2021 om 16:42 De waffles nd chicken waren echt nice! Warm aangekomen en de kip was echt mals en goed op smaak