FINISH YOUR BREAKFAST

FINISH YOUR BREAKFAST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Finish Your Breakfast. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 9:20 Het was ok maar alleen de verhouding kip en krokant was 2 much.Ik hou van de krisp maar het mag minder. veel te prijzig naar mijn mening.Verder had ik idee dat er suiker in de jusdorange zat. net een voldoende. Jaar geleden Mss volgend jaar weer!
25 jun 2022 om 20:15 Geweldig. Ik zou alleen maar de down south elke dag willen eten als ik onbeperkt geld had. 100000% mijn geld waard.
18 jun 2022 om 17:47 Was heerlijk
2 jun 2022 om 14:32 Heerlijk! Ga zo door guys Zeker volgende bestelling waard.
1 mei 2022 om 14:01 The food was amazing. Will be ordering again.
16 apr 2022 om 18:53 mijn bezorgtijd werd steeds verlengd. 11 minuten en daarna +8 minuten en toen gepauzeerd en vervolgens weer 10 min. Ik heb down south+spicy besteld en het vlees kwam verbrand en was smaakloos en de patat was niet te eten. Ik bestel hier nooit meer.
13 apr 2022 om 17:41 The quality of ingredients is high, however the food is very heavy. For this reason I don’t think I will reorder again this product, would be great to have more healthy/light options
17 feb 2022 om 15:27 De hamburger was erg lekker, wel veel hahaha En de verse jus de orange was ook heerlijk.
11 feb 2022 om 16:26 Op zich is het eten bij jullie altijd okay, maar nu had ik duidelijk kip wat 2x gebakken was. Het was namelijk verbrand op verschillende plekken en de kippendijfilet was droog. Nou dan is het gewoon echt 2x gebakken. De zoete aardappelfriet was goed.
22 jan 2022 om 17:20 Zoals altijd weer heerlijk! De bagel was om te smullen. Dank voor de vriendelijke bezorging.
16 jan 2022 om 16:53 Eten was lekker !!
15 jan 2022 om 6:42 Gisteren was mijn partner jarig en hebben wij eten bij jullie besteld! Echt toppers zijn jullie! En een super lieve tekst met versiering op de zak . Eten ook zoals altijd weer super lekker. Ga zo door met jullie goede werk